sanremoresan.blogg.se

Gott & blandat

Publicerad 2012-11-30 14:32:00 i Allmänt,

Datorn/internet har krånglat lite, så kunde inte lägga upp nått inlägg igår, men här kommer lite bilder från Jasmin och Rebecka.
 
Fönsterramen klar.
Ett nytt projekt.
Igår fick vi idén att gå hem när det var fint väder. Det visade sig vara lite längre än vad vi trodde, 1,5 mil! Man var ganska död när man kom hem. När vi berättade det för Roberta tyckte hon vi var helt galna. Men vi fick fina bilder i alla fall.
Roberta :) Hon är så snäll! På söndag ska hon ta med oss till Frankrike och visa runt lite, blir spännande.
Då var det klart. Ägaren och några hon jobbar med kommer och tittar ibland, idag kom de och verkade mycket nöjda. Även Roberta var lite förvånad över hur bra det blev. Jag tror hon trivs med oss, hon tycker det är sorgligt att det bara är en vecka kvar. Hon vill jättegärna komma till Sverige nån gång efter jul, vilket jag hoppas hon gör!
 
Ni undrade lite hur det går med språket här nere. Det går kanonbra med Roberta som kan prata så bra engelska och man lär känna henne mer och mer. Emma och jag (Jasmin) var och klippte sig i Onsdags, frisören kunde inte ett ord på engelska, men med lite kroppsspråk så blev det tillslut helt okej! Det är kroppsspråket man får klara sig med. Det är lite svårare att beställa mat med kroppspråk, men Rebecka och jag har hittat en bra restaurang där en av dem kan lite engelska, så det känns lite säkrare så man inte bara får en skål med tomater igen.

Kommentarer

Postat av: Håkan Karlsson

Publicerad 2012-11-30 15:10:36

Otroligt vad ni har fått lära er, så duktiga ni måst ha blivit, Väggen ser ser så levande ut, verkligen bra gjort.
Inte illa att knalla 1,5 mil veckan motionsbehov fixat på ett bräde. fina bilder ni har tagit från er vandring.
Trevlig helg allesammans!
/Håkan

Postat av: Fredrik Carlström

Publicerad 2012-12-06 13:06:47

Men vilka fina bilder ni tagit och vilken underbar promenad (även om det var långt)! Glad att ni tar för er av upplevelser, det blir härliga minnen för resten av livet. Snyggt jobbat med väggen, ser grymt verkligt ut:-)
Ha det bra!
/ fredrik

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela