sanremoresan.blogg.se

En ny vecka i San Remo

Publicerad 2012-11-26 14:50:00 i Allmänt,


Igår var det den varmaste dagen hittills, 21 grader, och vi satt och solade medans italienarna går i vinterjackor.


Veckan började inte så bra då det ösregnade hela natten och tvätten som hängde ute på tork blev genomblöt. Regnet fortsatte ösa ner även på morgonen och eftersom vi inte hade något paraply blev vi dyngsura när vi kom fram till praktikplatsen. Vi fick till och med torka oss själva och våra kläder med en hårfön. Sedan började vi att måla fönsterramen som ni kan se på bilderna. Det är exakt samma teknik som innan med ljus och skuggor i 3D-effekt, det var dock svårare eftersom det var smalare och fler linjer att hålla reda på. Ergonomin är inte den bästa när man målar så här, känns redan i hela kroppen. Vi jobbar lördagar men om det inte regnar imon så har Roberta ett annat uppdrag att göra så då får vi vara lediga och har möjlighet att gå på marknaden som är två gånger i veckan här i San Remo, så hoppas det blir fint väder ;) / Rebecka & Jasmin

Kommentarer

Postat av: Riccardo Maselli

Publicerad 2012-11-26 18:27:00

Jag är lite avundsjuk när jag ser allt ni får lära er och uppleva. Jag känner igen den tiden med mycket nytt, både kuslig och spännande...Ni, lyckans ost... :-.
Vädret kommer att bli regnig minst 3 dagar till. Jag trodde att ni hade tagit med er "regnponcho" så som jag föreslog er. Jag föreslår att ni fixar det om ni inte har redan gjort det. Vädret kommer att vara "pissigt" framöver men med milda temperaturer, 8 till 16 grader. Hälsning till er alla!!! Är det något ni vill veta om så skriv gärna och fråga. Keep going strong, girls!

Postat av: Tommy Josefsson

Publicerad 2012-11-26 20:24:03

Bra jobbat, tjejer!

Tommy Josefsson

Postat av: Håkan Karlsson

Publicerad 2012-11-27 15:12:23

Ni kommer ju att vara nästan fullfjädrade 3D- målare, Vetlanda kommer få se det ena beviset efter det andra på er nyvunna kunskap. Sér verkligen fram mot detta.
/Håkan

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela