sanremoresan.blogg.se

De första dagarna hos Jessica Tua

Publicerad 2012-11-22 17:32:21 i Allmänt,

Nu när både Jennifer, Rebecka och Jasmin har skrivit om sina upplevelser av resan hittills så är det även dags för mig (Emma) att skriva några rader. Resan började som sagt med att spendera en natt i Köpenhamn (bild nr 1). Det första vi möttes av när vi kom fram till San Remo var all trafik och som ni kan se på bild 2 och 3 så är det inte riktigt som i Sverige, här parkerar de vart de vill och att se en bil utan repor och bucklor är ovanligt.
 
 

 
Dessa bilder är från min och Jennifers praktik. Vi har besökt en väldigt stor suckulent-trädgård och även hjälpt Jessica Tua, vår praktikhandledare, med att göra i ordning olika arrangemang. De två sista bilderna är från en butik som ligger lite utanför San Remo och där de hade allt man kan tänka sig när det gäller julpynt.
 

Kommentarer

Postat av: Håkan Karlsson

Publicerad 2012-11-22 18:35:44

Kul att se och läsa om vad ni har för er, tur att det finns silvertejp! /Håkan

Postat av: Håkan Kaörlsson

Publicerad 2012-11-22 21:46:12

Mycket imponerande att se vad ni redan klarar av vad månde bliva? Kan tänka mig att julkänslan har drabbat er efter det butiksbesöket. Fortsätt skriva och lägga ut bilder, riktigt roligt att se. /Håkan

Postat av: Evelin Södergård

Publicerad 2012-11-23 07:43:17

Vad roligt att se att ni använder en blogg på er praktikresa! Alltid roligt att se bilder ihop med text. Hur fungerar Engelskan som kommunikationsspråk i de situationer som ni befinner er? /Evelin (Eng B)

Postat av: Ann Jagenheim

Publicerad 2012-11-23 16:48:32

Hallå där tjejer :-)
Behöver knappast fråga hur ni har det. Helt underbart förståss:-)
Av era kort att döma så får ni jobba på riktigt bra med roliga uppgifter. Även på fritiden verkar ni har kul, är det sällskapspel ni spelar på kortet? Undrar lite som Evelin ovan om hur det går med språket? Maten antar jag är fantastisk som vanligt. Måste bara säga också att det är superkul att följa er vis bloggen. Ha det gott och uppdatera ofta! /Ann =^.^=

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela